zondag 5 april 2015

Gridlocked - Capital Style

16-03-2015
Vijf sterrencaches doen we zelden of nooit.
Als ze 5* Difficulty hebben zijn het vaak puzzels die zo ingewikkeld zijn dat maar een handje vol mensen ze opgelost krijgen en als het een 5* Terrein is, komt er vaak hoge bomen klimmen, abseilen, duiken en dat soort sporten voor levensmoede mensen aan te pas.
Maar soms kun je bepaalde puzzelcaches alleen maar doen als je tig caches van dit en/of tig caches van dat hebt, dus als er een mogelijkheid is om een 5* cache te doen zonder halsbrekende toeren uit te halen, dan willen we dat graag doen.
Deze cache moest op de aangegeven coordinaten liggen, maar je mocht hem alleen maar loggen als je een soort bingo-rijtje op je Difficulty en Terrain Statistieken kon maken en dat konden we zowaar.
Maar helaas, er was net gesnoeid in dit park en waarschijnlijk is de cache toen weggehaald, want hij lag er niet meer.
Aangezien er altijd mensen zijn die gewoon een Find loggen ook al is een cache er niet, hadden wij niet in de gaten dat hij er niet meer lag.
En de CO heeft gisteren een opmerking gemaakt dat hij wel een keer gaat kijken, maar hem niet op disabled gezet, wat voor zo'n hoge sterrencache natuurlijk waardeloos is.
Nou ja, wie weet een volgende keer...

Geen opmerkingen: